Evenemangsmeny
Vår evenemangsmeny är anpassad för ditt evenemang! Är det kalas, avtackning, begravning, fest eller vill du bara visa dina goda vänner uppskattning är detta ett bra alternativ för dig!
Evenemangsmeny
Våra evenemangsmenyer är anpassad för dina evenemang! Är det kalas, avtackning, begravning, fest eller vill du bara visa dina goda vänner uppskattning är detta ett bra alternativ för dig!
En meny framtagen ur era önskemål. Kökschef Philip Hansson har satt ihop ett paket för minst 10 personer som måste förbeställa minst en vecka innan. Vid mindre antal kontakta restaurangen för information.
Välj en gemensam förrätt, huvudrätt och efterrätt till just ert sällskap från listan ur antingen lilla eller stora evenemangsmenyn!
___________________________________________________________________________________________________
Lilla Evenemangsmenyn
Förrätt:
Toast Skagen
Kantarellsoppa med smördegspinnar
Sill, snaps, ost (SOS)
Huvudrätt:
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rostad potatis, sparris, örtolja
Ugnsbakad laxfilé med räkhollandaise, dillslungad potatis, ärtor, grillad citron
Kalvstek med gräddsås, pressgurka, rönnbärsgelé, persiljeslungad potatis
Efterrätt:
Äpplekaka med kardemummaparfait, rostad vit choklad, färska bär
Toscapäron med vaniljglass och hallonsås
Tryffelkaka med vit chokladmousse, marinerad melon
2-rätter: 349 kr per person
3-rätter: 429 kr per person
___________________________________________________________________________________________________
Stora Evenemangsmenyn
Förrätt:
Råbiff med rostade mandlar, picklad rödlök, äggula, dijoncremé
Löjromstoast med cremé fraiche, rödlök, citron på smörstekt levainbröd
Laxtartar med grön sparris, picklad pumpa, gräslöksaioli och oxalis
Tomatcarpaccio med vispad burrata, rostade pinjénötter, balsamicoreduktion, färsk basilika
Huvudrätt:
Helstekt svensk ryggbiff med choronsås, glacerade betor, potatisbakelse, friterad svartkål
Helstekt dovhjortsinnanlår, portvinssås, potatisgratäng, vitlöksbakad tomat, rönnbärsgelé
Vitvinskokt Hälleflundra med hummersås, potatiskaka, sockerärtor, rostat sidfläsk, dillolja
Ugnsbakad spetskål med örtglacerade primörer, rostad potatis, choronsås, marinerad portabello
Efterrätt:
Choklad- och chilibrownie med havssalt, vit chokladmoussé, rabarberkompott, rostad vit choklad.
Cremé Brulee med myntamarinerade jordgubbar, halloncoullis, färska bär
Randig chokladterrin med chokladmoussé, marinerade körbär, mynta
Panacotta på tonkaböner med marinerad melon, rostad vit choklad, citronmeliss
2-rätter: 549 kr per person
3-rätter: 639 kr per person
Menyn erbjuds som helhetspaket till sällskap. Det är ingen menyn man kan välja fritt i från. I dessa fall hänvisar vi till a la carté-menyn