Evenemangsmeny

Vår evenemangsmeny är anpassad för ditt evenemang! Är det kalas, avtackning, begravning, fest eller vill du bara visa dina goda vänner uppskattning är detta ett bra alternativ för dig!

Evenemangsmeny

Våra evenemangsmenyer är anpassad för dina evenemang! Är det kalas, avtackning, begravning, fest eller vill du bara visa dina goda vänner uppskattning är detta ett bra alternativ för dig!

En meny framtagen ur era önskemål. Kökschef Philip Hansson har satt ihop ett paket för minst 10 personer som måste förbeställa minst en vecka innan. Vid mindre antal kontakta restaurangen för information.

Välj en gemensam förrätt, huvudrätt och efterrätt till just ert sällskap från listan ur antingen lilla eller stora evenemangsmenyn!

___________________________________________________________________________________________________

Lilla Evenemangsmenyn

Förrätt:

Toast Skagen

Kantarellsoppa med smördegspinnar

Sill, snaps, ost (SOS)

Huvudrätt:

Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rostad potatis, sparris, örtolja

Ugnsbakad laxfilé med räkhollandaise, dillslungad potatis, ärtor, grillad citron

Kalvstek med gräddsås, pressgurka, rönnbärsgelé, persiljeslungad potatis

Efterrätt:

Äpplekaka med kardemummaparfait, rostad vit choklad, färska bär

Toscapäron med vaniljglass och hallonsås

Tryffelkaka med vit chokladmousse, marinerad melon

2-rätter: 349 kr per person
3-rätter: 429 kr per person


___________________________________________________________________________________________________

Stora Evenemangsmenyn

Förrätt:

Råbiff med rostade mandlar, picklad rödlök, äggula, dijoncremé

Löjromstoast med cremé fraiche, rödlök, citron på smörstekt levainbröd

Laxtartar med grön sparris, picklad pumpa, gräslöksaioli och oxalis

Tomatcarpaccio med vispad burrata, rostade pinjénötter, balsamicoreduktion, färsk basilika

Huvudrätt:

Helstekt svensk ryggbiff med choronsås, glacerade betor, potatisbakelse, friterad svartkål

Helstekt dovhjortsinnanlår, portvinssås, potatisgratäng, vitlöksbakad tomat, rönnbärsgelé

Vitvinskokt Hälleflundra med hummersås, potatiskaka, sockerärtor, rostat sidfläsk, dillolja

Ugnsbakad spetskål med örtglacerade primörer, rostad potatis, choronsås, marinerad portabello

Efterrätt:

Choklad- och chilibrownie med havssalt, vit chokladmoussé, rabarberkompott, rostad vit choklad.

Cremé Brulee med myntamarinerade jordgubbar, halloncoullis, färska bär

Randig chokladterrin med chokladmoussé, marinerade körbär, mynta

Panacotta på tonkaböner med marinerad melon, rostad vit choklad, citronmeliss

2-rätter: 549 kr per person
3-rätter: 639 kr per person


Menyn erbjuds som helhetspaket till sällskap. Det är ingen menyn man kan välja fritt i från. I dessa fall hänvisar vi till a la carté-menyn