Aktuellt på Gästis




Julbordsuppdatering 25 november 2022

Fredag 2 december 18,00: Fullbokat

lördag 3 december:
12,00:Enstaka platser kvar
15,00: Fåtal platser kvar
18,00: Fåtal platser kvar efter avbokning

Söndag 4 december
12,00 Enstaka platser kvar
15,00 Lediga platser

Fredag 9 december
Lunchjulbord 12 – 14,30 FULLBOKAT

sittning 18,00 FULLBOKAT


lördag 10 december
12,00 Lediga platser
15,00 Fåtal platser kvar
18,00 Enstaka platser kvar

Söndag 11 december
12,00 Lediga platser
15,00 Enstaka platser kvar


Fredagen den 16 december
lunchjulbord 12 – 14,30 Lediga platser

Sittning 18,00 Fullbokat

Lördag 17 decemeber
12,00 Lediga platser
15,00 Lediga platser
18,00 Fåtal platser kvar

Söndagen 18 december
12,00 Lediga platser
15,00 Lediga platser




__________________________________________________________________________________________________________________

A la carte

Gåshelgerna 5 - 20 november



En reducerad meny serveras mellan 12.00 - 19,30
Klassikerna serveras mellan 12,00 - 15,00

Meny: 12,00 - 15,00


Husets klimatsmarta Äggakaka

skapad tillsammans med våra vänner på Karlsfälts gård.
Endast lokala, ekologiska och klimatsmarta ingredienser
serveras med rårörda lingon, gräslök samt skånskt sidfläsk

199: -

Pluma från Karlsfälts gård

Lokal & klimatsmart kött från glada djur som serveras Med grillad zucchini, karl-johansvampsås, rönnbärsgelé & stekt potatis

229: -

Ungnötslever

serveras Med kokt potatis, gräddsås, stekt sidfläsk, rödbetor samt kapris

179: -

Husets Köttbullar

serveras Med potatis, rårörda lingon, gräddsås och grönsaker

139: -

Räkmacka

serveras med skagenkräm, kokt ägg, dill, citron samt rödlök

Liten 100g 125: -
Stor 200g 175: -

Meny 12.00 - 19,30

Förrätter

Husets toast Skagen

Serveras med syltad rödlök, svart stenbitsrom. levainbröd
109: -

Skaldjurssoppa med skånska ostpinnar

SERVERAS MED skånska ostpinnar

109: -


Varmrätter

Skånsk grillad ryggbiff

Serveras med klyftpotatis, bearinaisesås, kryddsmör, rostade betor

255: -

Pocherad Hälleflundra

SERVERAS MED vitvinssås, picklade kantareller, friterad kål, dillslungad potatis


255: -

Varmrökt

Desserter

Husets Crème brûlée

serveras med havtornscurd, marinerad melon

95: -

Husets äpplekaka

serveras med vit chokladglass, kaksmulor & färska bär

95: -

_________________________________________________________

Mer information om var vi håller oss uppdaterade om riktlinjer, förhållningsregler och restriktioner.


Sjöbo kommun

https://www.sjobo.se/bygga-bo-och-miljo/livsmedel.html


Folkhälsomyndigheten

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/restauranger-och-krogar/fragor-och-svar-om-nya-regler-for-restauranger-krogar-m.m/

Region Skåne

https://www.skane.se/organisation-politik/Nyheter/Halsa-och-vard/2020/skarpta-rad-for-att-bromsa-smittspridningen-i-skane/

WHO

https://www.who.int/health-topics/coronavirus#tab=tab_3