Catering

Beställ 5 helgfria dagar innan för att vi skall ha tid att ordna råvarorna. Skulle ni vara sent ute försöker vi naturligtvis hjälpa er i den mån vi kan, men menyer och utbud kan bli något begränsat eller förändrat. Tänk på att vid vissa högtider kan vi bli fullbokade långt i förväg. Det går bra att göra en preliminär bokning för att vara säker på att vi kan leverera maten, sedan kan ni i lugn och ro fundera på vad ni vill äta. Glöm inte att avboka om ni väljer en annan leverantör.

Festfat, bufféer och middagar

På Sjöbo Gästgivaregård kan du hämta allt detta. Vackert upplagt och dekorerat. Kalla eller varma rätter. Kom gärna med egna önskemål.

Festrådgivning

Att anordna fest är inte lätt. Det vet den som försökt. Vi hjälper gärna dig som ska arrangera en lite större fest. Vi hjälper till med allt från planering till genomförande. Allt till en rimlig kostnad. Här är några exempel på våra tjänster:

Mat, dryck, porslin etc, bord och stolar, lokaler, personal, idélösning, m.m.

Temafester m.m.

Vid större festevenemang samarbetar vi med olika underleverantörer för att smidigt lösa era önskemål. Alla priser gäller per portion om inget annat anges.

Priserna på bufféförslagen och menyerna inkluderar moms 12%. Begär offert.

När ni vill beställa eller har frågor kring menyer eller annat, ring då på tel. 0416-12075 eller skicka e-post till rikard@sjobogastgiveri.se.

Ladda ner en utskriftsvänlig version av alla cateringmenyer

Gäller från 2021-09-09