Catering

Beställ 5 helgfria dagar innan för att vi skall ha tid att ordna råvarorna. Skulle ni vara sent ute försöker vi naturligtvis hjälpa er i den mån vi kan, men menyer och utbud kan bli något begränsat eller förändrat. Tänk på att vid vissa högtider kan vi bli fullbokade långt i förväg. Det går bra att göra en preliminär bokning för att vara säker på att vi kan leverera maten, sedan kan ni i lugn och ro fundera på vad ni vill äta. Glöm inte att avboka om ni väljer en annan leverantör.

Festfat, bufféer och middagar

På Sjöbo Gästgivaregård kan du hämta allt detta. Vackert upplagt och dekorerat. Kalla eller varma rätter. Kom gärna med egna önskemål.

Cateringmeny

Landgångar:

Landgång, 145: -
Ägg, två sorters sill, gravlax, skinka, mimosasallad, leverpastej, rödbetssallad och två sorters ost.

Lyxlandgång 160: -
Ägg, två sorters sill, gravlax, räkor, rökt kyckling, spickeskinka, rostbiff, remoulad, lökringar, rödbetssallad, mimosasallad, två sorters ost

___________________________________________________________________________

Tunnbrödsrullar

89:- per rulle (10–12 snittar per rulle)

Caesar: rökt kyckling, bacon, parmesanost, romansallad & caesardressing

Lax - gravad lax, färskost, pepparrot, sallad, vattenkrasse och grön sparris

Västkustskagenröra, räkor, ägg, dill & sallad

___________________________________________________________________________

Räkmacka

Serveras med skagenkräm, kokt ägg, dill, citron, rödlök på levainbröd

Liten, 100 g 145:-
King size, 200 g 185:-


Smörgåstårtor

kyckling: 600kr – 8 personer 750 kr – 12 personer

stekt kyckling / exotisk fruktcocktail / majonnäs rökt kyckling / färskost / pepparrot dekorerad med rökt kyckling


skinka – rostbiff: 600 kr – 8 personer 750 kr – 12 personer
skinka / exotisk fruktcocktail / majonnäs, rostbiff / färskost / örter dekorerad med skinka / rostbiff


italiensk: 600 kr – 8 personer 750 kr – 12 personer
skinka / basilika / soltorkad tomat / färskost dekorerad med parmaskinka / ruccola, / kalamataoliver / cocktailtomater / parmesan


anjovis - skaldjur – lax: 600 kr – 8 personer 750 kr – 12 personer
räkor / kräftstjärtar / majonnäs / dill anjovis / ägg / dill dekorerad med gravlax / räkor / kräftstjärtar


räkbomb: 809 kr – 8 personer 1110 kr – 12 personer
fylld med en härlig skagenröra överöst med handpillade räkor och dill


skaldjur – lax: 859 kr – 8 personer 959 kr – 12 personer
räkor / kräftstjärtar / majonnäs / dill varmrökt lax / majonnäs / grädde dekorerad med räkor / kräftstjärtar / laxmousse


Vegetarisk: 600 kr – 8 personer 750 kr – 12 personer
Avokadosallad med sparris och haloumi / färskostkräm med paprika / soltorkad tomat / mimosasallad / dekorerad med grönsaker och grillade primörer





Bufféer: Avhämtning
Minsta antal per beställning: 10 personer


Till var ingår något gott till din buffé! Du kan välja mellan en nedan;

- Potatisgratäng
- potatissallad
- Potatissallad med vinaigrette
- pastasallad
- stekt potatis


Alla bufféer är rikligt dekorerade med grönsaker, sallad och säsongens primörer. Det ingår alltid bröd och smör till era beställningar.


1, Vallarum 185: -
Varmrökt kycklingbröst från Tockafarmen med tzatziki.

2, Vanstad 189: -
Pestomarinerad kall fläskfilé med tomatsallad, coleslaw

3, Lövestad 189: -
Vitlöksmarinerat tuppbröst, kycklingspett i yakitori, rödbets- och myntayoghurt

4, Öved 199: -
Varmrökt fläskfilé och chorizo, sparrissallad, kaprisbär, barbecuesås

5, Vollsjö 195: -
Örtstekt ryggbiff i tunna skivor, remoulad, lökringar, apelsinglaserade rotfrukter.

6, Tolånga 229: -
Varmrökt laxfilé med ärtor, sparris, skagensås

7, Sövde 189: -
Kallmarinerad kycklingfilé i honung- och balsamico. Kall sweet-chilisås, grillad sparris

8, Blentarp 239: -
Varmrökt kycklingbröst från Tockafarmen, vitlöksmarinerat tuppbröst, kycklingspett i yakitori, kycklingsallad med champinjoner, bacon och pasta. Avokadoyoghurt, pestocréme.

9, Sjöbo 259: -
Rökt kalkonbröst, sotad lågvärmestekt fläskytterfilé, sötpotatissallad med chili, lime och koriander. Kryddig bönröra, mango- och chilisås, barbecuesås.

10, Everlöv 259: -
Varmrökt lax, sojamarinerad och sesampanerad lax, gravad lax med sparris, romsås, skagensås.

11. Sandbäck 259: -
Laxmoussé i skål toppad med kräftstjärtar, vitlöksmarinerat tuppbröst, kycklingspett i yakitori, apelsinglaserade rotfrukter, Avokadoyoghurt, pestocréme.

12. Röddinge (vegetarisk) 189: -
Tomatsallad med friterade haloumibitar, säsongens grillade primörer, rostade betor med fetaost, hummus och tzatziki

13, Björka (vegetarisk) 229: -
tomat- och mozzarellasallad med rödlök, balsamico. Sötpotatissallad med avokado och chili. Marinerade oliver. Ruccolasallad med friterad haloumi. Fetaostcremé med soltorkad tomat. Bönsallad. Kall örtdressing.


Under säsong
Avhämtning: Gås

All mat skickas kallt med fullständig värmelista. Värms med enkelhet hemma vid önskad tidpunkt för er del!

Meny:

Svartsoppa med krås

alternativt

Skaldjursoppa med skånska ostpinnar

Gås med rödkål, sviskon, äpple, brysselkål och gåssås
Hemlagat äppelmos och gelé
Stekta småpotatis
Vi bjuder naturligtvis om på gåsen om ni vill

Husets ostar

alternativt

Skånsk äppelkaka, vaniljsås och kardemummaparfait

Prislista för avhämtning:
3-rätter; 640 kr
2-rätter: 540 kr
Enbart gås: 420 kr


Julmat ( under säsong)




Husets jultallrik: 279 kr

2 separata tallrikar och småvarmt i form
kokt ägg, 2 sorters sill, gravlax, rökt ål och räkor rostbiff, remouladsås, rökt rådjursstek, mimosasallad, leverpastej, cornichons, pressylta, rödbetor och julskinka, julost och brie sillpotatis, brunkål, revben och köttbullar


Julbuffé 1: 310 kr per person

fisk: Brantevikssill, löksill, örtgravad sillfilé, gravad fjordlax, laxmousse, rökt ål
tillbehör: 2 st ägghalvor, gravlaxsås, citron, husets julost,
kött: rostbiff, viltkorv, lökkorv, julpressylta, julskinka,
tillbehör: rödbetssallad, remouladsås, friterad lök, senap, bröd, och smör
småvarmt: sillpotatis, brunkål, köttbullar, prinskorv, revben


Julbuffé 2: 399 kr per person

fisk: Brantevikssill, löksill, stekt sill i ättika, örtgravad sillfilé, rökt ål, gravad fjordlax, varmrökt torrsaltad laxfilé
tillbehör: 2 ägghalvor, gravlaxsås, rhode Islandsås, dillmajonäs, julost,
kött: rökt lammfiol, rostbiff, viltkorv, lökkorv, julpressylta, julskinka,
Tillbehör: Mimosasallad, rödbetssallad, inlagda gurka, remouladsås, senap, friterad lök
småvarmt: janzons frestelse, köttbullar, revben, prinskorv, brunkål, potatis, bröd och smör


addera till allt ovan om så önskas: 95:-
Ris à la Malta, rårörda jordgubbar, struvor, pepparkakor



Bokningsregler.

- Måste beställas fem dagar innan avhämtning.
- Antalet kan korrigeras fram till tre dagar innan.
- Avbokning, minst fem dagar innan avhämtning.


Vid frågor:

0416 120 75
alt.
Rikard@sjobogastgiveri.se

Ladda ner en utskriftsvänlig version av alla cateringmenyer

Gäller från 2021-09-09