Evenemangsmeny
Vår evenemangsmeny är anpassad för ditt evenemang! Är det kalas, avtackning, begravning, fest eller vill du bara visa dina goda vänner uppskattning är detta ett bra alternativ för dig!
En meny framtagen ur era önskemål. Kökschef Philip Hansson har satt ihop ett paket för minst 12 personer som måste förbeställa minst en vecka innan. Vid mindre antal kontakta restaurangen för information.
Välj en förrätt, huvudrätt och efterrätt till just ert sällskap från listan nedan!
Förrätt:
Toast Skagen
Kantarellsoppa med smördegspinnar
Sill, snaps, ost (SOS)*
Huvudrätt:
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rostad potatis, sparris, örtolja
Ugnsbakad laxfilé med räkhollandaise, dillslungad potatis, ärtor, grillad citron
Kalvstek med gräddsås, pressgurka, rönnbärsgelé, persiljeslungad potatis *
Efterrätt:
Äpplekaka med kardemummaparfait, rostad vit choklad, färska bär *
Toscapäron med vaniljglass och hallonsås *
Tryffelkaka med vit chokladmousse, marinerad melon
2-rätter: 329 kr per person
3-rätter: 399 kr per person
Menyn erbjuds som helhetspaket till sällskap.Det är ingen menyn man kan välja fritt i från. I dessa fall hänvisar vi till a la carté-menyn
* = Maträtter efter traditionella recept från trakten och/eller med regionala råvaror.