Evenemangsmeny

Vår evenemangsmeny är anpassad för ditt evenemang! Är det kalas, avtackning, begravning, fest eller vill du bara visa dina goda vänner uppskattning är detta ett bra alternativ för dig!

En meny framtagen ur era önskemål. Kökschef Philip Hansson har satt ihop ett paket för minst 12 personer som måste förbeställa minst en vecka innan. Vid mindre antal kontakta restaurangen för information.

Förrätt:

Toast Skagen

Kantarellsoppa med smördegspinnar

Sill, snaps, ost (SOS)*

Huvudrätt:

Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rostad potatis, sparris, örtolja

Ugnsbakad laxfilé med räkhollandaise, dillslungad potatis, ärtor, grillad citron

Kalvstek med gräddsås, pressgurka, rönnbärsgelé, persiljeslungad potatis *

Efterrätt:

Äpplekaka med kardemummaparfait, rostad vit choklad, färska bär *

Toscapäron med vaniljglass och hallonsås *

Tryffelkaka med vit chokladmousse, marinerad melon

2-rätter: 329 kr per person
3-rätter: 399 kr per person


* = Maträtter efter traditionella recept från trakten och/eller med regionala råvaror.